ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
 
 
 
 
 
 

Εταιρίες Στοιχήματος - Τί σας προσφέρουν;

 

 

Εταιρίες στοιχήματος

Τί προσφέρει κάθε εταιρία στοιχήματος;

Οι εταιρίες στοιχήματος εξακολουθούν να προσφέρουν μπόνους ή free bets για εγγραφές νέων παικτών. Θα έχετε παρατηρήσει όμως, ότι πρόκειται για προσφορές που δε διαφημίζονται πλέον λόγω των περιορισμών που τους έχουν επιβληθεί απότη νομοθεσία.

Στην παρακάτω λίστα έχουν προστεθεί οι εταιρίες που δέχονται την PaysafeCard ως τρόπο κατάθεσης. Είναι μία από τις πιο ασφαλείς μεθόδους κατάθεσης χρημάτων και την προτιμάει μεγάλο μέρος των παιχτών στοιχήματος.

Στον παρακάτω πίνακα έχουμε συγκεντρώσει τις βασικότερες πληροφορίες ανά εταιρία, ώστε να επιλέξετε ποια σας ταιριάζει περισσότερο και να αποφασίσετε που θα ποντάρετε τα χρήματά σας.

Η συγκεκριμένη λίστα ανανεώνεται όποτε υπάρχει κάποια αλλαγή, συνεπώς δε χρειάζεται να αμφιβάλετε για την ορθότητά της.

Σε περίπτωση ανοίγματος λογαριασμού σας ζητάμε να το κάνετε μέσω των σχετικών κουμπιών ή των διαφημιστικών μπάνερ που βλέπετε στο Hellasbet. Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου πληροφοριών από την πλευρά μας.

Όσον αφορά τα μπόνους που μπορούν να προσφέρουν, αλλά όχι να διαφημίσουν οι εταιρίες στοιχήματος, σε αυτά υπάρχουν ιδιαιτερότητες ανά περίπτωση. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητηθεί να στείλετε ένα e-mail (με ακριβείς οδηγίες) πριν σας δοθεί το μπόνους που αναλογεί στην πρώτη κατάθεσή σας.

Μπείτε σε κάθε εταιρία ξεχωριστά και αν έχετε αποφασίσει ήδη να στοιχηματίσετε, τότε κάντε το πάντα με σύνεση.

ΕΤΑΙΡΙΑ
Ποες εταιρίες δέχονται PaysafeCard;
LIVE
STREAMING
MOBILE
SITE
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΔΕΙΑ
SITE
Stoiximan με μπόνους 50 ευρώ
Επέστρεψε πιο δυνατή από ποτέ
-
Stoiximan με μπόνους 50 ευρώ
Stoiximan με μπόνους 50 ευρώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Contact Us | Υπεύθυνο στοίχημα | 21+