ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ
ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 
 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SKRILL ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ:

Banner 468x60

 
 
 

 

Σύστημα 4-5 με G-S(p)ot και Guru
Σύστημα 1 | 2015-05-24Δεν είναι ακριβώς Match of the Day, αλλά... Bet of the Day. Οι ταυτόχρονες επιτυχίες των G-S(p)ot και Guru μας οδήγησαν σε ένα σύστημα την Κυριακή. Ο μεν G-S(p)ot έχει αστοχήσει μόνο σε μία πρόβλεψη στις τελευταίες 12 που επιχείρησε, έχοντας μέσο όρο απόδοσης που αγγίζει το 2,00. Ο δε Guru ξεκίνησε το δικό του σερί από τις 20/5 και τον τελικό Κυπέλλου Γιουβέντους - Λάτσιο (G/G) και έκτοτε μετράει 8 στα 8 με τις αποδόσεις του επίσης κοντά στο 2,00. Τί να πρωτοδιαλέξει κανείς; Η φόρμα των δύο δείχνει ότι ίσως αξίζε να τους ακολουθήσουμε και τους δύο.

Ετοιμάσαμε λοιπόν; ένα σύστημα με τις 4 προτάσεις τους (2 έκαστος). Ποιο σημείο προσθέσαμε για να φτάσουμε στο σύστημα 4-5; Ένα σημείο από τη στήλη Under/Over, που μπορεί να είχε 0/3 το Σάββατο, όμως συνήθως απαντάει με επιτυχίες μετά από τέτοιες άσχημες μέρες. Η επιλογή μόνο τυχαία δεν έγινε αφού το Χιρόνα - Γιαγκοστέρα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να τελειώσει με 3 ή παραπάνω γκολ από όσο δείχνει το 2,08.

Η Goalbet προσφέρει μπόνους στα παρολί από 1% για τις 3άδες ως 54% για τις... 15άδες.

Παίζουμε σύστημα 4-5 και όχι 3-4-5 διότι οι αποδόσεις των προτάσεων των G-S(p)ot και Guru είναι χαμηλότερες από το 2,00. Έτσι, μία πιθανή 3άδα δε θα ήταν αρκετή για να καλύψει το συνολικό ποντάρισμά μας. Το σύστημα έχει 6 στήλες, 1 από το παρολί και 5 από τις 4άδες που δημιουργούνται.

Τις καλύτερες αποδόσεις συνολικά για τα παιχνίδια που επιλέξαμε στο σύστημά μας τις προσφέρει ο Stoiximan. Συνεπώς, οι παρακάτω υπολογισμοί γίνονται με βάση τις αποδόσεις του Stoiximan.

Τοποθετούμε ισόποσα πονταρίσματα. πχ. 10 ευρώ ανά στήλη. Στην περίπτωση αυτή το στοίχημά μας κοστίζει 60 ευρώ.

- Η επιβεβαίωση της χαμηλότερης 4άδας επιστρέφει 8,2 φορές το ποντάρισμά μας, δηλαδή 82 ευρώ, άρα έχουμε κέρδος +22 ευρώ από το συνολικό ποντάρισμα των 60 ευρώ.

- Η επιβεβαίωση της 5άδας επιστρέφει 17 φορές το ποντάρισμα στην 5άδα και περίπου 48 φορές αυτό των 4άδων.

- Η συνολική επιστροφή είναι 654 ευρώ, που σημαίνει 594,82 ευρώ κέρδος. Δείτε το ελληνικό κουπόνι του Stoiximan και κάντε τις επιλογές σας με τον πιο εύκολο και γνώριμό σας τρόπο.

Τα σημεία που συμπληρώνουν το σύστημα:

1. Καϊζερσλάουτερν - Ίνγκολσταντ 1
2. Γαλατασαράι - Μπεσίκτας 1
3. Νιουκάστλ - Γουέστ Χαμ 1
4. Παναθηναϊκός - Ατρό,ητος 1
5. Χιρόνα - Γιαγκοστέρα Over 2,5

Άλλες προβλέψεις πριν πάμε στοίχημα »»

 
 
Contact Us | Υπεύθυνο στοίχημα | 21+