ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ
ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
 
 
 
 
 
 

ΜΠΡΑΝ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ | Νορβηγία 1 | 2015-07-06

ΜΠΡΑΝ (7η - 21β) - Έχει σίγουρα τη δυναμική για να πάρει ένα από τα εισιτήρια ανόδου, όμως κατά διαστήματα παρουσιάζει ένα άκρως ανησυχητικό πρόσωπο. Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάερουμ γλίτωσε από μια δεύτερη σερί ήττα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στις καθυστερήσεις. Είχε προηγηθεί το 0-4 από την πρωτοπόρο Σόγκνταλ, από την οποία φάνηκε πόσο πίσω βρίσκεται αγωνιστικά. Αν εξαιρεθεί όμως η συγκεκριμένη ομάδα, οι υπόλοιπες που διεκδικούν τις θέσεις ανόδου δείχνουν να βρίσκονται στο ίδιο καλάθι και είναι θέμα διάρκειας ποια θα τα καταφέρει. Η γηπεδούχος έχει 3-2-1 στην έδρα της και αν κερδίσει σήμερα θα βρεθεί τουλάχιστον στην 4η θέση της βαθμολογίας. Είναι επιτακτική η ανάγκη για τρίποντο και η Μπραν έχει δημιουργήσει μια άτυπη σειρά αποτελεσμάτων: Μετά από ισοπαλία και ήττα, ακολουθεί νίκη. Κανείς δεν μπορεί να βασιστεί σε ένα τέτοιο στατιστικό, αλλά ως ένα βαθμό έχει ενδιαφέρον. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Στον Stoiximan.gr παίζεις με 100% μπόνους εγγραφής και 0% γκανιότα

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ (6η - 21β) - Είναι ισόβαθμη της Μπραν, αλλά θα μπορούσε να έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι εκείνης, αλλά και των υπόλοιπων διεκδικητών μιας θέσης στην πρώτη 6άδα. Μετράει όμως μόλις μία νίκη σε 5 αγώνες (1-3-1). Οι τρεις τελευταίοι έληξαν ισόπαλοι. Δύο μάλιστα ήταν εντός έδρας, ενώ επαναλήφθηκε το ίδιο ακριβές σκορ (1-1) και στις τρεις περιπτώσεις. Οι δύο πιο πρόσφατες εξ αυτών ήταν με τις ουραγούς Χένεφος (εκτός) και Νεστ Σότρα (εντός), που δημιουργεί την εντύπωση μιας μικρής αγωνιστικής κρίσης. Στο 4-1-1 τα εκτός έδρας αποτελέσματα της φιλοξενούμενης, όπου είναι καλύτερη από την έδρα της (1-5-2). Θέλει να το επιβεβαιώσει απόψε κόντρα σε μια ομάδα ίδιων στόχων, αλλά θα χρειαστεί να βελτιώσει την απόδοσή της για να έχει ελπίδες. Τιμωρημένος ο Έκλαντ (Μ), που αποβλήθηκε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ / ΣΤΟΙΧΗΜΑ - Από άσχημα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες, όμως η Μπραν έχει τη δυναμική που αναφέραμε και στην έδρα της μπορεί να κερδίσει μια Κρίστιανσουντ, που ναι μεν έχει καλές επιδόσεις στις εξόδους της, αλλά μοιάζει να έχει χάσει κάπως τον προσανατολισμό της. Ποντάρουμε στον άσο, λαμβάνοντας υπόψη και την τάση της αγοράς και κυρίως την πτώση απόδοσης στον άσο από τις σκανδιναβικές εταιρίες.

6/7
1
Χ
2


Άλλες αναλύσεις, νέα και προσφορές της τελευταίας εβδομάδας

Χ.
Πρωτάθλημα
Ημερομηνία
Προσφορές
Δ.ΤΥΠΟΥ
Νορβηγία 1
Βραζιλία 1
C.America Fin
Copa America
C.America 4


 
Contact Us | Υπεύθυνο στοίχημα | 21+