ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
 
 

Υπεύθυνο Στοίχημα


 

Υπεύθυνο Στοίχημα

Το HELLASBET θέλει να αναδείξει την αξία του υπεύθυνου στοιχηματισμού.

Ναι μεν προσπαθεί να οδηγήσει τους αναγνώστες του στο κέρδος μέσω των προτάσεών του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους ενθαρρύνει να στοιχηματίζουν απερίσκεπτα μεγάλα ποσά.

Για να υπάρχει επιτυχία, το HELLASBET.COM πιστεύει ότι η αυτοπειθαρχία και ο αυτοέλεγχος είναι απαραίτητα! Μην αγνοήσετε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Ποτέ μη στοιχηματίζετε περισσότερα από αυτά που αντέχει το πορτοφόλι σας. Να παίζετε με χρήματα που έχετε και όχι με δανεικά!

2. Αν χάσετε ένα στοίχημα μην προσπαθήσετε να «ρεφάρετε» άμεσα τα χαμένα με ένα νέο στοίχημα.

3. Αν η τύχη σάς έχει εγκαταλείψει και νιώθετε πως όλα έχουν στραφεί εναντίον σας, κάντε ένα διάλειμμα. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι δεν έχετε τον έλεγχο των αθλητών στους οποίους ποντάρετε τα χρήματα, τα οποία πιθανότατα βγάζετε με πολύ κόπο και ιδρώτα…

Πραγματικά, ούτε θέλουμε ούτε μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που δεν μπορείτε οι ίδιοι να βοηθήσετε τους εαυτούς σας!

Αν νομίζετε ότι έχετε πρόβλημα τζόγου υπάρχουν οργανώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν. Στην Κύπρο και στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες, αλλά μπορούν εύκολα να βρεθούν στο διαδίκτυο.

ΓΙΝΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ!


Με εκτίμηση,
HELLASBET TEAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Contact Us | Υπεύθυνο στοίχημα | 21+